Als jouw woning houten delen, houten kozijnen en deuren heeft dan is het belangrijk om regelmatig te gaan schilderen. Belangrijk is om een goede schilder in Mechelen te vinden om zo de houtendelen van je huis te beschermen tegen het weer.

Bescherm je huis tegen de wind, de regen, de sneeuw, de hagel en ook zonneschijn. Door een goede laag verf op de juiste manier op je woning te krijgen is het mogelijk om er veel langer van te genieten. Een goede schilder is dus erg belangrijk om je huis te beschermen.

De prijzen van schilders in Mechelen vergelijken?

Vergelijk gratis de tarieven van kwaliteit schilders in je regio. Hierdoor kun je besparen op de kosten die je moet maken. Deze dienst is vrijblijvend.

Wat kost een schilder in Mechelen?

Het inhuren van een schilder in Mechelen kan in sommige gevallen heel handig zijn. Voor echt goed onderhoud van bijvoorbeeld de kozijnen is vrijwel altijd een goede schilder noodzakelijk. Een schildersbedrijf hanteert verschillende tarieven. In de meeste gevallen kun je uitgaan van de volgende prijzen:

  • Per vierkante meter: €30 – €35
  • Per uur: €35 – €40

Afhankelijk van je wensen, de staat van het hout ed. kunnen de prijzen verschillen. Houd er rekening mee dat een schilder in de winter goedkoper is dan in de zomer. Dit heeft te maken dat een schilder bijna niet buiten kan werken. Door dit overschot aan schilders zijn de prijzen wat lager dan in de zomer.

Echter kun je ook kiezen voor een stukadoor of tegelzetter voor andere klussen in huis. De prijzen zijn:

  • Spuitwerk per vierkante meter: €7 – €11
  • Sauswerk per vierkante meter: €11 – €15
  • Tegelwerk incl. materiaal per vierkante meter: €25 – €35 euro

Hoe vind je een goede schilder in Mechelen?

Een schilder vinden is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Er zijn vele manieren om dit te doen. Vraag vrienden en familie of zij een schildersbedrijf in Mechelen kennen. Het is niet moeilijk om in een handomdraai een tiental schilders te vinden. De vraag is echter of het ook een goede schilder is. Hoe vind je nu een betrouwbare schilder die goed werk oplevert? Dat is wat lastiger. Je wilt natuurlijk voor een lange tijd kunnen genieten van het schilderwerk. Vraag daarom altijd om referenties van de schilder en kijk hoe hij te werk zal gaan. Daarnaast hebben wij enkele goede schilders in Mechelen voor je geselecteerd. Door met een van deze bedrijven contact op te nemen is het mogelijk om de exacte prijzen te ontdekken.